4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Durakların camları kırıldı

Adana'da toplu taşıma araçlarının yolcu indirip bindirdiği duraklardaki cam bölmeler kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kırıldı.


Merkez ilçe Seyhan'da Turhan Cemal Beriker Bulvarı üzerinde Adana Sanayi Odası (ADASO) ve eski Tekel Sigara Fabrikası arasında bulunan 4 toplu taşıma durağının cam bölmeleri dün gece kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kırıldı.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'ın Atatürk portresi üzerine "Bu vatan hepimizin" yazılı reklam panolarının bulunduğu 4 durağın camları tamamen kırıldı. Durağın vatandaşların beklerken oturduğu kısmının camları kırılırken reklam panoları kısmına dokunulmaması dikkat çekti.


Vatandaşlar, soğuk kış gününde ya da yağmurlu günlerde toplu taşıma araçlarına binmek için sığındıkları tek yer olan duraklara kimliği belirsiz kişilerin zarar vermesine tepki göstererek, "Bunu ancak vatan hainleri yapar. Kamu malına zarar verince insanların eline ne geçiyor. Bunun parası hepimizin cebinden çıkıyor. Duraklarda Atatürk portresi de vardı. İyi ki o panolara bir şey yapmamışlar. Ancak bu camları kırmak ne insanlığa ne de vatan sevgisine sığar" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2009 Perşembe 15:14:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?