4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Durakta bomba paniği!

ADANA'DA BOMBA PANİĞİ

Adana'da toplu taşıma duraklarında unutulan şüpheli poşet, kontrollü olarak patlatıldı. Poşetten mercimek, dövme ve kıyafet çıkarken, yaşlı bir kadın pencereden "En büyük Tük polisi" sloganıyla poşeti kontrollü olarak patlatan polise alkışlı destek verdi.

Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesine bağlı Baraj Yolu Caddesi üzerinde bulunan toplu taşıma durağına bırakılan şüpheli poşeti gören vatandaşlar "155" i arayarak, durumu bildirdi. Bomba imha uzmanları kısa sürede olay yerine geldi. Polis, güvenlik önlemini alarak yolu iki yönlü trafiğe kapattı. Daha sonra bomba imha uzmanı kıyafetini giyerek, poşete fünye yerleştirdi. Görevli polis poşeti tam kontrollü olarak patlatacağı sırada kucağında çocuğu ve yanında eşiyle birlikte güvenlik şeridini ve

polisi aşan bir kişi, şüpheli poşetin yakınından geçmeye çalıştı. Görevli bir sivil polis şahsa bağırarak uzaklaşmasını istedi. Şahıs kucağındaki çocukla güvenlik şeridinin arkasına geçerken, böylece olası bir facianın önüne geçildi. Daha sonra kontrollü olarak patlatılan poşetin içinden mercimek, dövme ve kıyafet çıktı. Patlamanın etkisiyle durakta hasar meydana geldi.

Meraklı vatandaşlar patlama sesiyle olay yerine gelirken, olayı pencereden izleyen yaşlı bir kadın "Neden Türk polisini alkışlamıyorsunuz. En büyük Türk polisi" diyerek onları alkışladı.

Poşetin fünye ile patlatılmasının ardından yol trafiğe açıldı.

ADANA'DA BOMBA PANİĞİ
ADANA'DA BOMBA PANİĞİ
ADANA'DA BOMBA PANİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2009 Pazar 16:47:03
Güncelleme :20 Aralık 2009 Pazar 17:06:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?