2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Durak'tan Adanaspor'a yeni tesis

Önümüzdeki sezon Bank Asya 1. Ligi'nde mücadele edecek olan Adanaspor, yeni sezona Büyükşehir Belediyesi tarafından Çatalan'da yaptırılan Aytaç Durak Adanaspor Tesisleri'nde girecek.

Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'ı akşam saatlerinde makamında ziyaret eden Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, Adana sporuna yaptığı katkılarından dolayı teşekkür etti.

Başkan Durak da, Adanalılara büyük sevinç yaşatan Adanaspor Başkanı Bayram Akgül'ü başarılarından dolaya kutladı. Bayram Akgül'ün Adana için bir şans olduğunu ifade eden Başkan Durak, "Takımı bulunduğu kötü yerden alarak 1. Lig'e çıkartan Sayın Akgül önemli bir işi başarmıştır. Adana halkı adına kendisine teşekkür ediyorum. Adanaspor'a 1. Lig'de başarılar diliyorum. Daha önce olduğu gibi hem Adana Demirspor, hem de Adanaspor'un yanında olacağım. Her iki takıma da eşit mesafede durmaya devam edeceğim" şeklinde konuştu.

Ziyaretten önce Çatalan'da yaptırılan Aytaç Durak Adanaspor Tesisleri'ni gezdiğini anlatan Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, "170 dönüm arazi üzerine yaptırılan spor kompleksinde 2 tam, 2 yarım antrenman sahası var. Yüzme havuzu ve 5 katlı binası ile tam anlamıyla muhteşem bir tesis. Sayın Durak tesislerin Ağustos ayına kadar tamamlanacağı müjdesini verdi.

Bank Asya 1. Ligi'ne yeni tesislerimizde gireceğiz. Adana sporuna bugüne kadar yaptığı katkılar ve muhteşem tesisler nedeniyle Başkanımız Aytaç Durak'a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2008 Salı 15:50:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?