3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Durak'tan 'birlik' çağrısı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Adana Demirspor ve Adanaspor’un hassas dönemden geçtiğini, bu süreçte taraftarların daha duyarlı olması gerektiğini söyledi. Durak, "Takımlarımız arasında ayırım yapmayalım. El ele, kol kola 1. Lige çıkalım" dedi.

Adana Demirspor Kulüp Başkanı Mustafa Tuncel ve Adanaspor Başkanı Bayram Akgül’ün de katıldığı basın toplantısında her iki kulübe 100’er bin YTL yardımda bulunan Başkan Durak, taraftarlara da çağrıda bulundu.

"Ligin sonuna 4 hafta kaldı. Çok hassas bir dönemden geçiyoruz. Herkesin dikkatli davranması gerekir" diyen Başkan Durak, tek arzusunun iki güzide kulübün birlik ve beraberlik içerisinde 1. Lige çıkması olduğunu vurguladı.

Başkan Durak, yaptığı basın toplantısında daha sonra şunları söyledi:
"Son Adanaspor maçında bazı kendini bilmezler, takımımız gol yedikten sonra ‘şimşekler’ diye bağırdı. Bu çok çirkin bir hareket. Bu tür davranışlardan kaçınmalıyız. Tek tesellimiz küçücük grubun çocuklardan oluşmasıdır. Ayrıca, taraftarlara da çağrıda bulunmak istiyorum. Maçı çok iyi izlesinler ve futbolcuları sloganlarla motive etsinler. Geçtiğimiz hafta oynanan Erzurumspor maçında, hakem Adana Demirspor’un golünü vermedi. Devam eden pozisyonda Adana Demirspor frikik atışından gol yedi. Taraftar bu pozisyonu iyi izlese, hakemi etki altına alır, frikik olmaz, takımımız gol yemeyebilirdi. Bu nedenle taraftarlarımız maçı çok iyi takip etmeli. Tekrar ediyorum, çok hassas bir dönemden geçiyoruz. Taraftarlarımız birbirlerini tahrik edecek davranış içerisinde olmamalı. Adana Demirspor ile Adanaspor el ele, omuz omuza vererek 1.Lige çıkmalı."

.
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2008 Salı 13:37:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?