4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Durak'tan mahalle gezileri

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, vatandaşın hala hangi hizmeti hangi belediyeden isteyeceğini bilmediğini söyledi.

Mahalle gezilerini sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, gittiği her yerde Seyhan Belediyesi’nin yapması gereken hizmetlerin de kendisinden istendiğini ifade ederek, "Vatandaşımız hala hangi hizmeti, hangi belediyeden isteyeceğini bilmiyor. Emlak vergilerinizi, inşaat harç ruhsat paralarını ve çevre temizlik vergilerinizi Seyhan Belediyesi alıyor. Hizmetleri de onların yapması gerek” dedi.

Dün Şakirpaşa, Onur, Uçak, Ova, bugün de Havuzlubahçe, Dağlıoğlu ve Akkapı mahallelerini ziyaret eden Durak, Seyhan Belediyesi’nin yapması gereken hizmetlerin de kendisinden istendiğini belirterek, şunları söyledi:
“Büyükşehir’in görevleri içme suyu, kanalizasyon, otobüs, ekmek ile Adana genelinde hal, otogar, itfaiye, mezarlıklar, atık su arıtma, meydan ve bulvarlar ile büyük rekreasyon alanlarıdır. Bu hizmetleri zaten biz yapıyoruz. Şakirpaşa, Onur, Uçak, Ova, Havuzlubahçe, Dağlıoğlu ve Akkapı gibi, diğer mahallerdeki yol, kaldırım, kilit parke taşı, sokakların genişletilmesi, çıkmaz sokakların açılması, temizlik, yeşil alan, park, çocuk bahçesi, spor sahası, semt pazarı yerleri gibi hizmetlerin tamamı Seyhan Belediyesi’ne aittir. Emlak vergilerini, inşaat ruhsat paralarını, çevre temizlik vergilerini sizden Seyhan Belediyesi topluyor. Bu görevleri de Seyhan Belediyesi’nin yapması gerek:"
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2009 Cuma 12:16:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?