2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Düşünce Platformu destek turunda

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor’un iyi bir konuma getirilmesi için iş adamları, doktor, avukat ve sivil toplum örgütlerinden temsilcilerin oluşturduğu Adanaspor Düşünce Platformu çalışmalarını sürdürüyor.

TSYD Adana Şubesi’ni ziyaret eden Adanaspor Düşünce Platformu Başkanı Mahmut Reyhanioğlu ve yönetim kurulu, tek hedeflerinin Adanaspor’u daha iyi yerlere taşımak olduğunu söyledi.

Kulüp Başkanı Bayram Akgül’ün büyük katkılar sunarak Adanaspor’u yaşatmaya çalıştığını kaydeden Reyhanioğlu, “Adanaspor, bu kentin takımı. Adana’nın lobi anlamında en büyük markalarından birisi spor kulüpleridir. Bu unutulmamalı. Biz de Adanaspor’a küçük de olsa bir katkı koyabilmek için böyle bir oluşuma girdik. Spor kulüplerinin başarısı medya-kulüp birlikteliğinin ardından gerçekleşir. İnanıyorum ki, Adana medyası geçmişte olduğu gibi bundan sonra da Adanaspor’u her oluşumda destekleyip, başarılarına katkı koyacaktır” dedi.

TSYD yönetim kurulunun da hazır bulunduğu ziyarette, TSYD Adana Şube Başkanı Nihat Geven, medya ile spor kulüplerinin ayrılmaz bir parça olduğunu belirtirken, “Sporun gücü her zaman ön plana çıkmıştır. Adanaspor şu anda süper lige aday takımımız. Bu kulübe sahip çıkmak, bu kulübün başarısına katkı koymak hepimizin görevi. Biz yıllardır komşu kentlerimizin ligde bulunan takımlarını kıskanarak izliyoruz. Bir Fenerbahçe’yi, Galatasaray’ı, Beşiktaş’ı izlemek için Gaziantep’e, Kayseri’ye gidiyoruz. Adana’nın Süper Lig takımı olmaması büyük bir acı. İnşallah el birliğiyle bu acıya en kısa sürede son vereceğiz. Spor yazarları olarak, Adana sporunun başarısı için her zaman katkı koymanın mücadelesinde olacağız” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2008 Pazar 13:21:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?