1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Düşündüren hırsızlık!

Adana'da, bir bakkalın ekmek dolabından, asma kilidi patlatılarak 5 ekmek çalındı. Tanesi 50 kuruştan satılan ekmeğin çalınacak değere ulaşması, ilk kez başına böyle bir olay gelen esnafı şaşkına çevirdi.

Alınan bilgiye göre, Mithatpaşa Mahallesi, 58141 Sokak'ta bulunan Tuana Gıda'nın sahibi Duran Genç, sabah saat 06.00'da dükkanını açmak için geldiğinde, dışarıda bulunan ekmek dolabının kilidini yerde buldu.

Dolabın sürgülü kapısının aralık olduğunu fark eden Genç, sayım yaptığında fırıncının bıraktığı 100 ekmekten 5'inin eksik olduğunu belirledi. 12 yıllık esnaf olduğunu ve ilk kez böyle bir olay yaşadığını söyleyen Duran Genç, "Fırıncı her sabah 05.00'da gelir, ekmekleri dolaba bırakarak asma kilitle kilitler. Bu sabah kilidi patlatıp içinden 5 ekmek almışlar. Dükkanı açtığımda gördüğüme inanamadım" dedi.

Sigara, çikolata ve buna benzer ürünlerin çalınmasına alışık olduğunu ancak ekmek hırsızlığını ilk defa gördüğünü belirten Genç, "Ekmeğin tanesini 50 kuruştan satıyoruz. 5 ekmek 2 lira 50 kuruş yapıyor. Yemek için çaldıklarını düşünüyorum. İnsanların 2-3 lira için yakalandıklarında kendilerini rezil edecekleri bir işe girişmesi çok acı. Ama yine de ekmeği çalanlara malımı helal ediyorum" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2011 Çarşamba 14:20:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?