2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Efes’ten Adana basketboluna destek

Efes Pilsen Basketbol Kulübü’nün Adana’da gerçekleştirdiği alt yapı uygulamaları beğeni topluyor. Başantrenör Altan Can ve Yardımcısı Hakan Uysal nezaretinde haftada iki kez antreman yapan miniklerin performansı başta hocaları olmak üzere tüm velileri memnun ediyor. Yüreğir Spor Salonunda yapılan çalışmalarda iki grup halinde ter döken minikler Türkiye’nin sayılı basketbolcuları arasına girmek için canla başla çalıştıklarını söylüyorlar.
Efes Pilsen Adana alt yapı sorumlusu Altan Can, müessese olarak amaçlarının basketbolu Anadolu’ya yaymak ve sevdirmek olduğunu ifade ediyor.
Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile yapılan protokol çerçevesinde ücretsiz olarak verilen basketbol hizmetlerinin yanı sıra genç sporculara malzeme yardımı da yapılıyor.
Çukurova’nın basketbol açısından önemli bir ortam oluşturduğunu belirten Efes Pilsen Basketbol Kulübü Alt Yapı Sorumlusu Volkan Aydın ise yaptığı konuşmada, küçük sporculara hizmet etmekten onur duyduklarını kaydederek, “ geleceğin Hido ve Mehmet Okur’ları neden  Adana’dan çıkmasın” diyor.
 
 
AZMİ ERTAN
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2004 Salı 21:05:18
Güncelleme :1 Aralık 2004 Çarşamba 17:30:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?