2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Efsane atletlerden Aldırmaz’a teşekkür

EFSANE ATLETLERDEN ALDIRMAZ’A TEŞEKKÜR

Adana’nın Kurtuluş Bayramı nedeniyle bu yıl ilki düzenlenen "Yarı Maraton ve Halk Koşusu" atletizm dünyasında geniş yankı buldu.

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Yurdadön ve organizasyonuna davet edilen efsane atletler organizasyondaki başarı dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a ayrı ayrı mesaj göndererek, teşekkür etti.

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Yurdadön mesajında, "Son yıllarda Adana’da atletizm sporunun kalkınmasındaki çabalarınız ve 9 Ocak 2011 tarihinde yapılan 1. Adana’nın Kurtuluşu Yarı Maratonu ve Halk Koşusu organizasyonuna vermiş olduğunuz destek ve katkılardan dolayı şükranlarımı sunarım" ifadelerini kullandı.

Ayrıca Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Spor Kontrolörleri Mehmet Yurdadön ve Necdet Ayaz imzasıyla efsane atletler, Nejat Kök, İsmail Akçay, Hamza Canavar, Veli Ballı, Haydar Doğan, Sinan Özışık adına gönderilen mesajda da Zihni Aldırmaz ve Gençlik Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’ye teşekkür edildi.

Mesajda özetle şu görüşlere yer verildi:

"Öncelikle; Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 89. yıldönümü kutlamaları programına alınarak ilkini 9 Ocak 2011 tarihinde düzenlemiş olduğunuz Adana Yarı Maratonu ve Halk Koşusu organizasyonuna ülkemize uluslar arası yarışmalarda birçok şampiyonluklar kazandırmış olan bizleri davet etmiş olmanızdan onur duyduğumuzu belirtmek istiyoruz.

Sayın Başkanım;

İlkini başarılı bir şekilde organize etmiş olduğunuz, Adana Yarı Maratonu ve Halk Koşusu yarışmasının uluslar arası takvime aldırılması ve geleneksel hale getirilerek organize edilebilmesi ülkemiz ile Adana ilindeki sporun gelişmesine büyük katkılar sağlanacaktır."

EFSANE ATLETLERDEN ALDIRMAZ’A TEŞEKKÜR
EFSANE ATLETLERDEN ALDIRMAZ’A TEŞEKKÜR
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2011 Cuma 11:38:02
Güncelleme :21 Ocak 2011 Cuma 15:20:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?