4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Eğitimciler Seyhan Belediyesi'nde

Avrupa Birliği (AB) Comenius Projesi kapsamında Adana’yı ziyaret eden Romanya, Litvanya, Fransa, İspanya ve Polonya’dan gelen eğitimciler, işbirliği yaptıkları Mithatpaşa İlköğretim Okulu yöneticileriyle birlikte Seyhan Belediyesi’ni ziyaret ettiler.

Ziyarette Başkan Azim Öztürk’le biraya gelen eğitimci grubu eğitim ve şehircilik alanında yapılan çalışmalarla ilgili görüş alış verişinde bulundu.
Comenius Projesi kapsamında konuk ülkelerin eğitimcileriyle Türk eğitimcilerin birlikte yürüttüğü "Bize Temiz Bir Dünya Bırakın" isimli projenin detayları hakkında bilgi veren heyete konuşan Başkan Öztürk, “Sizlerin gönüllü olarak üstlendiğiniz bu çalışmaya bizlerde Seyhan Belediyesi olarak kurumsal anlamda destek verdiğimizi bilmenizi istiyorum. Temiz bir dünya, temiz bir çevre ve temiz bir Seyhan için çalışıyoruz” diye konuştu.

AB üyesi ülkelerden gelen heyete Adana’da ev sahipliği yapan Mithatpaşa İlköğretim Okulu Müdürü Cumali Sakatoğlu ve Proje Koordinatörü Ayşin Gökmen, kendilerini belediye hizmet binasında misafir eden ve görüş alışverişinde bulunan Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk’e teşekkür etti.

Heyet, Seyhan Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan görüşmelerin ardından birlikte fotograf çektirdikten sonra Adana’dan ayrıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2009 Salı 12:38:21
Güncelleme :28 Nisan 2009 Salı 12:39:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?