29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Eğitime hayırsever desteği

Adana'da, hayırsever iş adamı Cafer Recai Gizer, kendi yaptırdığı ilköğretim okuluna 10 adet bilgisayar bağışladı.

İl Milli Eğitim Müdür Vekili Atilla Gülsar, Cafer Recai Gizer İlköğretim Okulunda düzenlenen törendeki konuşmasında, muasır medeniyetler seviyesini yakalamak için eğitimde teknolojiye önem verilmesi gerektiğini belirterek, bu kapsamda Adana'da tüm okulları bilgisayarlarla donattıklarını söyledi. Gülsar, "Öğrenciler hayırsever iş adamı Recai Gizer'in bağışladığı 10 bilgisayar ve aldığımız 16 bilgisayarla birlikte her sınıfta internet bağlantılı bilgisayara kavuştu. Artık günümüzde teknoloji odaları tek başına yeterli olmuyor. Çağdaş okullarda her sınıfta bir bilgisayar bulunuyor" dedi.

Çocuklara mükemmel bir gelecek sağlamak zorunda olduklarını, bunu da öğretmenlerin, öğrencilere verdiği eğitimle mümkün olacağını vurgulayan Gülsar, eğitimde teknolojinin kullanılmasıyla çıtanın daha da yükseleceğini ifade etti. Eğitime hayırseverlerin de büyük katkı sağladığını kaydeden Gülsar, bu desteklerin devam etmesi gerektiğini belirtti. Hayırsever iş adamı Cafer Recai Gizer ise öğrencilerin gözlerindeki mutluluğunun kendisini onurlandırdığını belirterek, "Yaşadığım sürece okullara yardım yapmaya devam edeceğim'' diye konuştu.
Öğrencilerden ülkelerine faydalı bireyler olmalarını gerektiğini belirten Gizer, okullardaki malzemeleri de dikkatli kullanmalarını istedi. Konuşmaların ardından Gülsar, hayırsever iş adamı Gizer'e katkılarından dolayı plaket verdi.

 

iha
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2007 Cuma 16:54:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?