4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Ekmek peşinde ölüm...

Adana'da fırça satarak ailesini geçimini sağlayan bir çocuk, fırça satmak için karşıdan karşıya geçerken otomobilin altında kalarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre kaza, D-400 Karayolu'nun İncirlik beldesi Yeni Mahalle yakınlarında meydana geldi. Arkadaşı İsmail Çolak (16) ile birlikte fırça satan Ömer Çiftçi (15), sabahleyin evden çıktı. Fırça satan Çiftçi, öğleden sonra Yeni Mahalle'de bulunan iş yerlerini dolaşmaya başladı.

İki arkadaş iş yerlerini dolaştıktan sonra yolun karşısına geçerek buradaki iş yerlerine gitmek istedi. İsmail Çolak yolun ortasına geçerken, görme problemi olan Çiftçi, hızla gelen İlker Aydilek (40) yönetimindeki 01 VP 818 plakalı otomobilin altında kaldı.

Ağır yaralanan ve ilk müdahalesi vatandaşlar tarafından yapılan Çiftçi, ambulansla Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırıldı. Çiftçi, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Çiftçi'nin yola savrulan fırçalarını gözyaşları içinde toplayan Çolak, arkadaşının görme problemi olduğu için karşıdan karşıya geçerken sorun yaşadığını, bu nedenle aracın çarptığını söyledi.

Olaydan sonra gözaltına alınan sürücü, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2009 Çarşamba 11:33:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?