4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Ekonomik kriz intihara sürükledi

Adana'da psikolojik tedavi gören ve ekonomik kriz nedeniyle zor günler geçiren bir çiftçi, pompalı tüfekle intihar etti.

Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde merkez Seyhan ilçesindeki Döşeme Mahallesi, 60052 Sokak, Kıray Apartmanı'nın 9'uncu katında meydana geldi.

Adana'nın tanınmış ailelerinden olan ve 2 yıl önce iflas ederek hayatını kaybeden Suphi Ekici'nin oğlu Özcan Ekici (43), annesi ve kardeşleriyle birlikte yaşadığı evde, akşam yemeğinden sonra odasına çekildi.

10 yıldır psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen Ekici, odasında kimsenin bulunmadığı bir sırada evlerindeki pompalı tüfeği ağzına dayayarak, tetiği
çekti. Patlama sesi üzerine odaya giren aile fertleri, Ekici'yi kanlar içinde yerde yatarken buldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ekici'nin hayatını kaybettiğini tespit etti.

Özcan Ekici'nin, 2 yıl önce iflas ettikten sonra ölen babasının ardından zor günler geçirdiği, para bulmak için evdeki motosikletini satılığa çıkardığı belirtildi. Ekici'nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2009 Çarşamba 09:04:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?