4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Ekonomik kriz intihara sürükledi

Adana'da iflas eden işadamı yüklü borcu nedeniyle bunalıma girerek intihar etti.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 23.30 sıralarında Mirzaçelebi Mahallesi, Mirzaçelebi Sokak, 37 numaralı evin birinci katında meydana geldi. Metin Sabır (45), eşiyle birlikte kahve içtikten sonra uyuyacağını söyleyerek yatak odasına çekildi. Aradan 15 dakika geçtikten sonra yatak odasından bir el silah sesi duyuldu.

Sabır'ın eşi odaya girdiğinde korkunç manzarayla karşılaştı. Başına tabancayla 1 el ateş eden eşini kanlar içerisinde gören kadının çığlıklarını duyan komşuları, durumu hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Sabır'ın öldüğünü belirledi.

Daha önce sebze komisyonculuğu yapan Sabır'ın iflas ederek piyasaya yüklü miktarda borçlandığı ve işlerinin bozulmasıyla birlikte eşinden de ayrıldığı öğrenildi. Borçlarını ödeyebilmek için çeşitli işlerde çalışan Sabır, daha sonra eşiyle barışarak tekrar birlikte yaşamaya başladı. Kısa bir süre önce çalıştığı işyerinden ekonomik kriz nedeniyle ayrıldığı belirtilen Sabır'ın bunalıma girerek intihar ettiği ileri sürüldü.

Ayrıca Sabır'ın 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 09:01:06
Güncelleme :6 Nisan 2009 Pazartesi 09:05:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?