2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

El bombasıyla intihar

Adana'da, 5 ay önce tayini Doğu'ya çıktığı gerekçesiyle istifa eden uzman çavuş, yatağında el bombasının pimini çekerek intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, olay bu sabah 07.45 sıralarında 100. Yıl Mahallesi, 246. Sokak, Köşem Apartmanı 3. kattaki 5 numaralı dairede meydana geldi. Sabah büyük bir gürültüyle tüp patladığını zanneden apartman sakinleri durumu polis ve itfaiyeyi bildirdi. Olay yerine gelerek inceleme yapan polis ekipleri, 3. kattaki dairenin penceresinden dumanlar çıktığını ve perdelerde kan izlerini fark edince apartman çevresinde güvenlik önlemi alarak bomba imha ekibi çağırdı.

İkinci bir patlama olabileceği düşüncesiyle eve bir süre girilemedi. Daha sonra özel elbise giyen bomba uzmanı, patlamanın meydana geldiği daireye girdi. Evin salonunda anne M.B'yi kendinden geçmiş halde bulan polis, patlamanın meydana geldiği odada ise S.B'nin (30) parçalanmış cesediyle karşılaştı.

Yapılan incelemede S.B'nin el bombasının pimini çekerek intihar ettiği anlaşıldı. Patlamadan sonra oğlunun intihar ettiğini görüp fenalık geçiren anneye ise olay yerine çağrılan ambulansın görevlileri müdahale etti.

Babası vefat eden ve biri kız 2 kardeşi bulunduğu bildirilen S.B'nin Şırnak'ta uzman çavuş olarak görev yaptığı, 5 ay önce sözleşmesini yeniledikten sonra tayininin yine Doğu'ya çıkması nedeniyle istifa ederek Adana'ya döndüğü belirtildi.

5 aydır işsiz olduğu ve psikolojik bunalıma girdiği bildirilen S.B'nin dün akşam da halasının kızı Gülçin'i arayarak, "Anneme iyi bakın" dediği öğrenildi.

Olayı öğrenen kardeşi B.B. (28) ile diğer yakınları feryat ederek gözyaşı döktü. Fenalık geçiren bazı yakınları ise hastaneye götürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mart 2008 Perşembe 15:32:16
Güncelleme :20 Mart 2008 Perşembe 15:35:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sultan serçe IP: 212.175.112.xxx Tarih : 21.03.2008 12:20:22

bence doğuda askerlik yani görev yapanlara ve yapıp gelenlere kısa sürede olsa bi tedavi görmeleri gerekiyor