4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

El ekipleri görev başında

Çukurova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, kurduğu el ekipleri ile temizlik hizmetine başladı.

50 kişiden oluşan el ekipleri Güzelyalı Mahallesinin sokaklar ile cami ve okul temizliğini yaparak temizlik hizmetine start verdi.

Çukurova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Cumali Kaya, mal ve hizmet alımı için önce belediye bütçesinin belirlenmesi gerektiğini hatırlatarak, ”Belediye bütçemiz Adana Büyükşehir Meclisinden 3 gün önce geçti. Bütçemiz artık belli. Mal ve hizmet alımına artık başlayabiliriz. Tabii birde bunun ihale süresi bulunmaktadır. Yani kısacası, bizim temizlik filomuzu oluşturmamız için istemediğimiz halde bir süreç yaşamak zorundayız. Ama biz o süreçte atıl durmayı istemiyoruz. 50 kişiden oluşturduğumuz el ekibi Çukurova’nın sokaklarını yoğun bir emek sarf ederek temizleyecek” dedi.

Cumali Kaya, temizlik konusunda bazı vatandaşlardan şikayet aldıklarını, genel durumu anlatınca vatandaşın hak verdiğini belirterek, ”Çukurova halkından biraz anlayış bekliyoruz. Zaten Seyhan Belediyesi ile imzaladığımız protokol gereği ilçemizin temizliğinden bir süre daha Seyhan Belediyesi sorumludur. Şikayetlerin adresi aslında Seyhan Belediyesi olmalıdır. Ancak biz görevimizi biran evvel yapmak için sabırsızlanıyoruz” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2009 Çarşamba 18:23:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?