2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Elektrik borçlularına son uyarı

Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş.'ye birikmiş borcu bulunan abonelerin, borçlarını ödememeleri durumunda Ramazan Bayramı sonrası elektriklerinin kesileceği bildirildi.

Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. Müdürü Mahmut Dalkır, yaptığı yazılı açıklamada, hizmet kalitesini artırmak için ihtiyaç duyulan yerlere yatırımları sürdürdüklerini, aynı zamanda elektrik faturalarını da tahsil etmek için gerekli her türlü tedbiri aldıklarını belirtti. Bu bağlamda müşterilerin birikmiş borçlarını ve son ödeme tarihi gelmiş faturalarını en kısa zamanda ödemeleri gerektiğini ifade eden Dalkır, şunları kaydetti:

"Adana, Gaziantep, Hatay, Kilis, Mersin ve Osmaniye illerinde bulunan müşterilerimizin birikmiş borçlarını veya son ödeme günü gelen faturalarını ödememeleri veya bir ödeme planına bağlamamaları halinnde abone ayrımı yapılmaksızın ticarethane, sanayi tesisi, resmi daire, okul, belediye, tarımsal sulama dahil olmak üzere bütün borçlu müşterilerimizin Ramazan Bayramı'nı takiben elektriklerinin kesilmesine başlanacaktır. Müşterilerimizin mağdur olmamaları, hizmetlerinin aksamaması için elektrik borçlarını ve son faturalarını en kısa zamanda ödemeleri veya bir ödeme planına bağlamaları hususunda gerekli hassasiyeti göstererek il müdürlüklerimizin ilgili birimlerine müracaatlarını bekliyoruz."

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2008 Perşembe 21:45:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?