3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Emekli maaşını hastanede çaldırdı!

Adana'da bir işçi emeklisi, muayene olmak için gittiği hastanede emekli maaşını çaldırdı.

Edinilen bilgiye göre olay, Adana Çukurova Devlet Hastanesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre, merkez Seyhan ilçesi Ziyapaşa Mahallesi'nde oturan Hasan Özdemir (80), 670 YTL olan emekli maaşını çektikten sonra evinin elektrik ve su faturasını yatırdı, ardından da muayene olmak için Adana Çukurova Devlet Hastanesi'ne gitti.

Göğüs Pastalıkları Polikliniği'nde muayene olduktan sonra dışarı çıktığında pantolonun cebinde bulunan 400 YTL parasının olmadığını fark eden Hasan Özdemir, şikayetçi olmak için hastanedeki polis noktasına başvurdu.

Muayene sırasında yanında oturan bir gençten şüphelendiğini belirten Özdemir, "Çektiğim paranın 400 YTL'sini pantolonumun cebine koymuştum. Geri kalanı da gömleğimin cebindeydi. Pantolonumun cebindeki paranın olmadığını fark edince hemen tekrar polikliniğe baktım. Genç yoktu. Görevliye sordum. Görevli de 'Amca ben birlikte girdiğiniz için berabersiniz zannetmiştim. Senin arkandan çıktı' dedi. Benim yanımda otururken de eşinin rahatsız olduğunu ve doktordan bilgi
alacağını söylemişti" dedi.

Olayla ilgili çalışma başlatan polis, zanlının eşkalini belirlemek için hastanenin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2008 Cumartesi 10:45:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?