2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

EMİTT'e Adana çıkartması

EMİTT FUARINDA ADANA ÇIKARTMASI

Bu yıl 60 ülkenin katıldığı “15.EMİTT - Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm Fuarı”nda Adana Mersin ve Hatay illeri “Doğu Akdeniz” adıyla ortak stant açarak güç birliği oluşturdu.

TÜYAP Beylikdüzü Fuar Merkezi’nde açılan ve 13 Şubat tarihinde kapanacak “15.EMİTT - Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm Fuarı”nın açılışına Adana, Vali Vekili Adem Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alper Akınoğlu, Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, İl Genel Meclis Başkanı Abdullah Torun, Defterdar Tamer Utkucu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Osman Arık, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, ÇUFAŞ Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Coşar, Ömer Seyfettin Turan, Altın Koza A.Ş Genel Müdürü Ozan Aksu, TÜRSAB Yönetim Kurulu üyesi Nesrin Güçhan, AGİAD Başkanı Ümit Onatça, Tamer Gülcan, ADSİAD Başkanı Süleyman Gülmez, ÇUGİAD Başkanı Mümtaz Yurdaer ve Hakan Çelik, TÜYAP Bölge Müdürü Bülent Yamaç, ÇUKTOB Başkanı Tayyar Zaimoğlu, Başkan Yardımcısı Can Akşit, Yönetim Kurulu Üyeleri Levent Özveren, M.Ali İçen, Çukurova Skal Kulüp Başkanı Yaşar Ateşoğlu katıldı.

Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Adana’nın önemli tarihi ve turizm merkezlerinden biri olduğuna dikkat çekerek, bu yönde yapılacak yatırımlara her türlü desteğin verileceğini söylediler.

Çukurova Otelciler Birliği (ÇUKTOB) Başkanı Tayyar Zaimoğlu, Adana, Mersin ve Hatay’ın “Doğu Akdeniz çatısı altında topladıklarını, önümüzdeki yıl yapılacak fuardaki güç birliğine Osmaniye ve Kahramanmaraş’ı da dâhil etmek istediklerini belirtti. Zaimoğlu, “ Çukurova Bölgemizde yer alan Adana, Mersin, Osmaniye ve Hatay illerimiz birçok özelliği ile hem birbirlerine çok yakın, biri diğerinin eksiğini tamamlayacak güce sahip. Bu potansiyeli değerlendirmeli, hep birlikte kazanmalıyız” şeklinde konuştu.

“15.EMİTT - Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm Fuarı”na katılarak burada bir konuşma yapan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Adana kafilesi ile de görüştü. Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Vali yardımcısı Adem Yılmaz, Rektör Mithat Özsan ve Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez ile sohbet eden Bakan Günay, 27 Mart tarihinde yapılacak Tiyatro Festivaline katılacağını söyledi.

Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, Büyükşehir Başkan vekili Zihni Aldırmaz başkanlığındaki Adana kafilesi, Mersin, Hatay standlarını gezdi.

Kafile daha sonra Osmaniye Stadında Vali Celalettin Cerrah ile bir süre sohbet etti.

EMİTT FUARINDA ADANA ÇIKARTMASI
EMİTT FUARINDA ADANA ÇIKARTMASI
EMİTT FUARINDA ADANA ÇIKARTMASI
EMİTT FUARINDA ADANA ÇIKARTMASI
EMİTT FUARINDA ADANA ÇIKARTMASI
EMİTT FUARINDA ADANA ÇIKARTMASI
EMİTT FUARINDA ADANA ÇIKARTMASI
EMİTT FUARINDA ADANA ÇIKARTMASI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2011 Perşembe 15:29:01
Güncelleme :10 Şubat 2011 Perşembe 15:33:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?