3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Emlak ve ÇTV'de son ödeme 31 mayıs

Seyhan Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemelerinde vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri için son ödeme tarihi olan 31 Mayıs Cumartesi gününe kadar vergilerini yatırması çağrısında bulundu.

Emlak vergisi mükelleflerinin vergilerini zamanında ödemedikleri taktirde aylık yüzde 3 gecikme zammı tahsil edileceğini ve gerekli yasal işlemlerin başlatılacağını belirten yetkililer, "Vatandaşlarımızın cezalı duruma düşmemesi için vergilerini zamanında ödemelerini istiyoruz" dedi.

Emlak Vergisi ve ÇTV borcunu belediyenin 'seyhan.bel.tr' adresli internet sitesinden öğrenebilen vatandaşlar bankaların online ödeme kanallarından kredi kartlarıyla ödemelerini de yine internet üzerinden gerçekleştirebiliyor.

31 Mayıs akşamına kadar tüm vezneler hafta sonları da dahil olmak üzere saat 20.00'ye kadar açık kalacak.

.
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2008 Çarşamba 16:03:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hüseyin ŞAHİN IP: 81.215.185.xxx Tarih : 21.05.2008 21:34:10

Son ödeme 31 Mayıs, evet ama, nedense ödeme yapmaya gidenlerden, yasal bir zorunluluk olmadığı halde "geçmiş borcunuzu ödemezseniz 2008 i de almam" denilerek tahsilat yapılmamaktadır. Tamamen keyfi olan bu uygulamanın durdurulmaması halinde, ödeme yapmamak durumunda kalacağım. Sorumluluk Seyhan Belediyesine aittir.