4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Emlak Vergisi için fazla mesai

Adana'nın merkez ilçe Sarıçam Belediyesi, 30 Mayıs Cumartesi ve 31 Mayıs Pazar günü emlak vergisi ödemesi için vezneleri açık tutacak.

Mayıs ayının son iki gününün Cumartesi ve Pazar günlerine denk gelmesi ve emlak vergisi birinci taksitini ödeme süresinin sona erecek olması nedeniyle vatandaşın emlak vergisini ödemeleri için belediye bazı önlemler aldı.

Sarıçam Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, ilçe merkezinde ikamet eden vatandaşların emlak vergilerini ödeyebilmeleri için bazı tedbirler alındı. Mayıs ayının son iki günü hafta tatiline denk gelmesi sebebiyle mükellefin cezalı duruma düşmemesi için vezneler açık bulundurulacak.

Ayrıca emlak vergisi ve işyerlerinin çevre temizlik vergisinin birinci taksitinin son ödeme günü 31 Mayıs Pazar günü. İlçe belediyesinin kuruluş sürecinde bir sıkıntı yaşanmamamsı için ilçe belediyesini oluşturan tüm yerleşim birimlerinde emlak vergisi tahsilatı yapılmaktadır. İncirlik’te ikamet eden mükellefler, eski belediye binasında faaliyet gösteren vezneye, Baklalı, Suluca ve Kürkçülerde ikamet eden mükellefler de eski belediye binalarında faaliyet gösteren veznelerde vergilerini ödeyebilecekler.

Buruk, Mehmet Akif Ersoy, Yıldırım Beyazıt, Remzi Oğuz Arık, Çınarlı, Bayram Hacılı, Ayvalı ve Çarkı pare mahalleleri de ikamet eden mükellefler de Sarıçam Belediyesi Merkez Binasında faaliyet gösteren veznelerde vergilerini ödeyebiliyorlar.

Veznelerde herhangi bir yığılma yaşanmaması için mükellefler vergilerini yatırmak için ayın son gününü beklememeleri istendi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2009 Pazar 15:24:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?