29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Emniyet amirleri iftarda buluştu

Adana Emniyet Müdürlüğü'nün çeşitli birimlerinde görev yapan 1996 yılı Polis Akademisi mezunu emniyet amirleri, geleneksel iftar yemeğinde buluştu.

Geleneksel iftar yemeği, her yıl olduğu gibi Seyhan Oteli Toros Salonu'nda düzenlendi. Bu yıl girdikleri sınavda Türkiye birinciliğini kimseye kaptırmayan ve en iyi dereceyle emniyet amirliğine yükselen devreler, yemekte okul yıllarında unutamadıkları anılarını anlatırken, o yıllara geri döndüler. Devrelerinin başka illere tayin olmaları nedeniyle de hüzünlenen emniyet amirleri, "Geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğinde buluşup hasret gideriyoruz" dediler.

Çalışma ve özel yaşamlarında çok fazla bir araya gelemeyen emniyet amirleri, yemekten sonra da bol bol sohbet etme imkanı buldu.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2007 Pazartesi 12:20:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ersin cura IP: 88.227.156.xxx Tarih : 9.10.2007 13:30:18

herşey iyi hoş güzelde emmiyetimizden isteğimiz geçtiğimiz polislik sınavında yapılan yolsuzluklara karşı durmalarını ve ses getirmelerini bekliyorduk. bu ülkede normal bir vatandaşın eline polis sınav soruları veriliyorsa bizim gibi geçlede isyan eder böyle yolsuzu hırsızı hainleri affeden değil asan adalet istiyoruz