4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Emniyet ayın polislerini seçti

Adana Emniyet Müdürlüğü'nün başlattığı "Ayın Polisi" uygulamasıyla 16 polis memuru ve 1 çarşı ve mahalle bekçisi Temmuz ayının başarılı personeli seçildi.

Emniyet Müdürlüğü, başarılı personelin diğer personele örnek olması, meslektaşları arasında moral ve motivasyonu arttırması, hatalı olan personelin cezalandırılması yanında örnek çalışmalarından dolayı mükafatlandırılacağı bilincini yerleştirebilmek amacıyla "Ayın Polisi" uygulamasını başlattı.

Uygulama, Ağustos ayından itibaren bir önceki ayın başarılı personel seçimiyle hayata geçirildi. İl merkezinde 6 (4'ü merkez ilçeden, 2'si şubelerden), dış ilçelerde 11 olmak üzere toplam 17 memur Temmuz ayının "Başarılı Personel"i seçildi. Başarılı personelin 16'sını polis, 1'ini de çarşı ve mahalle bekçisi oluşturuyor. İl merkezinde seçilen 6 memurun çeyrek altın, ilçelerde seçilen memurların ise ilçe emniyet müdürlüğü veya amirliğince çeşitli hediyelerle ödüllendirileceği belirtildi.

Başarılı personelin kamuoyuna tanıtılması amacıyla Adana Emniyet Müdürlüğü'nün "adana.pol.tr" adlı internet sitesinde bölüm açıldı. Başarılı 17 memurun isimleri ve fotoğrafları bu sitede yayınlandı. Ayrıca, yine başarılı memurların fotoğrafları emniyet müdürlüğü binasının girişine asıldı.

Adana Emniyet Müdürlüğü'nün belirlediği ayın polisleri şunlar:

"Ramazan Deargin, Aytekin Kara, Ali Kekisbaş, Bekir Börk, Altan Kaya, Ercan Kandemir Mehmet Uylaş, Hüseyin Öçaz, Nebi Eyce, Mehmet Çakmak, İlhan Yılık, Ahmet Turan, Cihangir Üğü, Celal Yıldız, Ramazan Ekmekci, Yusuf Durak ve çarşı ve mahalle bekçisi Hamit Sarıoğlan"
 

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2009 Perşembe 11:53:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?