3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Emniyete milletvekili ziyareti

AK Parti Adana milletvekilleri, yeni açılan Feke İlçe Emniyet Amirliği'ni ziyaret ederek emniyet mensuplarının sorunlarını dinledi.

Ak Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın, Fatoş Gürkan Zopcuk, Vahit Kirişci, Necdet Ünüvar ve AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Attaroğlu ile Feke Belediye Başkanı Cuma İş, Feke İlçe Emniyet Müdürü Adnan Kılınç'ı makamında ziyaret etti.

Adnan Kılınç, ziyaretin kendilerini memnun ettiğini belirterek ilçenin arazi şartlarının ağır olması ve engebeli olması nedeniyle çift çeker araziye uyumlu yeni araçlara ihtiyaç duyduklarını aktardı.

Milletvekili Ali Küçükaydın ise polislerin çok başarılı çalışmalara imza attığını hatırlatarak emniyet çalışanlarının ihtiyaçlarının giderilmesi için gerekli çalışmayı yapacaklarını kaydetti.

Küçükaydın, ”Bu bölge bizim için önemli. Daha önce Feke, Saimbeyli, Tufanbeyli’de iç güvenliği jandarma sağlıyordu, fakat bundan sonra burada polis teşkilatı sağlayacak. İlk defa bu bölgede çalışacak arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Bu bölgenin insanları sıcak insanlardır. Polisini ve memleketini seven kendileri için burada olan polislerimize de her zaman yardımcı olacakları kanaatindeyim” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2008 Perşembe 16:56:25
Güncelleme :16 Ekim 2008 Perşembe 16:59:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?