4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

'Emre Aktaş özür diledi'

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor, Kartalspor maçı hazırlıklarını genç takımla maç yaparak sürdürdü.

İki ayrı 11‘i sahaya süren Teknik Direktör Ekrem Al, ilk yarıda savunmanın sağında Yunus’a görev verirken, uzun bir aradan sonra da Ersan’a ilk 11'de şans verdi.

Oyuncuları ile yakından ilgilenen Al, çift kale maç öncesinde futbolcularla bir toplantı yaptı. Profesyonel takımın farklı kazandığı maçta Cemre ve Emre Aktaş’ın uyumlu gözükmeleri Kartal maçı öncesi sevinç yarattı. Genç takımda ise Sinan attığı iki golle dikkatleri üzerine çeken isim oldu. İzinli olan Fevzi ve Burhan çalışmaya katılmazken, ikinci yarıda Mbilla şık goller atarak form grafiğinin yüksek olduğunu gösterdi. Genç takımın kalesini ise Tolgahan Acar korudu.

Adanaspor Teknik Direktörü Ekrem Al, kendi felsefesi gereği takımda herkesin koşup mücadele etmesi gerektiğini ve bu şekilde ancak formayı alabileceğini söyledi. Emre Aktaş olayına da değinen Al, "Emre Aktaş ile antrenmanda yaşadığımız sıkıntı sonrası kendisi bugün benden özür dilemiştir. Her takımda zaman zaman bu tür olaylar olur. Biz bir aileyiz ve her fert Adanaspor’un büyük bir takım olduğunu bilecek ve buna göre davranacaktır. Taraftarımızın da desteğiyle Kartalspor maçından 3 puanla ayrılacağımızı düşünüyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2009 Perşembe 22:58:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?