4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

En fazla otomobil satılan 6. il; Adana

Renault Mais Satış ve Şebeke Müdürü Merih Tüzün, Türkiye'de binek araç satışlarından yüzde 15.6'lık bir paya sahip olduğunu açıkladı. Tüzün, Adana'nın Türkiye'de en fazla otomobil satılan 6. ili olduğunun söyledi.

Renault Mais Satış ve Şebeke Müdürü Merih Tüzün, Adana'da kısa süre önce göreve başlayan Renault Mais Şube Müdür Osman Gökçen'le basın mensuplarına tesisleri gezdirerek satış ve servis hizmetleriyle ilgili bilgi verdi. Tüzün, 2009 yılının Renault için yeniliklerle dolu bir yıl olduğunu ve değişimi yansıtan modellerin tüketicinin büyük ilgisini çektiğini söyledi.

Türkiye'de toplam 51 otomobil markasından 36 tanesinin Adana'da şubesi bulunduğunu kaydeden Tüzün, 2009 yılı içinde Adana'da 1742 araç
satıldığını ve satılan bu araçların 286 tanesinin Renault marka olduğunu ifade etti.
Adana'daki görevine 3 ay önce başlayan ve 20 yıldan beri otomotiv sektörünün içinden olan Renault Mais Adana Şube Müdürü Osman Gökşen ise Renault'un müşteri memnuniyetine verdiği öneme değinerek, "Bu memnuniyeti satış sonrası servislerimizle devam ettirmeye çalışıyoruz" dedi.

Adana'da 6 noktada hizmet verdiklerini ve hedeflerinin Adana'daki otomobil satışının yüzde 30'una sahip olmak olduğunu belirten Gökşen, "Adana'da 2 bin 500 metrekare ile en büyük mekanik servis alanına sahibiz. Toplamda 8 bin metrekare alanda yer alan Renault Mais Adana Şube Müdürlüğü'nde, Artı Oto, Renault Profesyonel ve Renault Estetik hizmetleri veriliyor" diye konuştu.

Gökşen ayrıca, Adana'daki şubelerinde 15 farklı model sergilediklerini ve Master MCV modellerinin Adana'da en çok satılan ticari araç olduğunu da sözlerine ekledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2009 Salı 16:21:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?