2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Endokrinoloji Eğitim Kursu başlıyor

7. Medikal Cerrahi Endokrinoloji Mezuniyet Sonrası Eğitim Kursu 27-30 Kasım tarihleri arasında Adana'da gerçekleştirilecek.

Türkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Derneği'nden yapılan açıklamaya göre, uygulamada gerekli işlevsel bilgilerin güncellenmesi ve ortak paydaları endokrinoloji olan disiplinler arasında kurumsal iletişimin sağlanması amacıyla düzenlenen programda yer alan konferans ve panellerin İstanbul, Ankara, Hacettepe, Gazi, Atatürk, Uludağ, Akdeniz, Çukurova, Erciyes, Trakya ve Mersin Üniversitesi'nin 12 tıp fakültesi arasında paylaştırılarak, temel konularda farklı görüşlerin gündeme taşınması hedefleniyor.

Türkiye'nin önde gelen kadın cerrahlarından Dr.Yeşim Erbil'in Kurs Sekreteri olarak katılacağı 7. Medikal Cerrahi Endokrinoloji Mezuniyet Sonrası Eğitim Kursu, bu yıl yabancı konuşmacı olarak İsveç Upsala Üniversitesi'nden dünyanın en iyi tiroid cerrahı olarak gösterilen Prof. Göran Akerström'ü ağırlayacak.

Tiroid hastalıklarının tanı ve tedavisi, hasta izleme süreciyle ilgili güncel konuların tartışılacağı kursta katılımcıların yüzde 75'i profesörlerden oluşacak.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 11:58:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?