2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Engelli çocuklar şenlikte buluştu

Adana’da, Duyum Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Uçurtma Şenliği düzenledi.

Merkez Park içinde bu yıl 7'ncisi düzenlenen şenliğe, merkezde eğitim gören çocuklar aileleriyle birlikte katıldı.

Duyum Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi Kurucusu Meliha Kocamanoğlu yaptığı açıklamada, "Yıl içinde yaptığımız etkinliklerin yanı sıra özel günlerde de çeşitli etkinliklerimiz oluyor. Uçurtma Şenliğimiz her zaman tam bir bayram havası içinde kutlanıyor. Şenlik süresince öğrencilerimiz, getirdikleri uçurtmalarını burada gün boyunca uçurarak eğleniyorlar. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın önemini aldıkları eğitim ile biliyorlar ve daha da çok eğleniyorlar. Öğretmenlerimizin eşliğinde ayrıca çeşitli yarışmalara katılarak ödül kazanıyorlar. En iyi uçurtma, en güzel uçurtma yarışmaları gibi" dedi.

Uçurtma şenliğine katılan işitme engelli çocuklar, gün boyunca aileleriyle birlikte gönüllerince eğlendi. Şenlik kapsamında düzenlenen yarışmalarda ise en güzel uçurtma ödülünü Ege Tokay, en yüksek ödülünü ise Havva Acet kazanırken, Gülşen Köşker ve Narin Turhan da teselli ödülü kazandı.

.
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2008 Pazartesi 13:50:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?