3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Engelli güreşçilerden madalya sözü

Ceyhan Belediyespor Kulübü bünyesinde kurulan İşitme Engelliler Güreş Şubesi sporcuları, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye madalya sözü verdiler.

Ceyhan Belediyespor Güreş Şube Sorumlusu ve İşitme Engellir A Milli Takımı Kamp Müdürü Mehmet Sırkıntı, sporcular ile birlikte Grekoromen ve Serbest Güreş Milli Takımı Dünya Şampiyonası'na katılmak için Ermenistan’ın Erivan kentine gitmeden önce Ceyhan Belediye ve Belediyesor Başkanı Hüseyin Sözlü’yü makamında ziyaret etti.

14-21 Eylül tarihlerinde Erivan’da İşitme Engelliler Dünya Şampiyonasına katılacaklarını ve mutlak suretle madalya kazanacaklarını belirten Sırkıntı, “Kısa bir süre önce kurduğumuz Ceyhan Belediyespor İşitme Engelliler Güreş takımı sporcularından Dursun Gözel 74 kilo serbestte mücadele edecek. Önder Talayhan 55 kiloda, Seyfullah Karadeniz ise 84 kiloda grekoromen dalında ülkemizi temsil edecekler. Başkanımıza madalya sözü veriyoruz" dedi.

Başkan Hüseyin Sözlü ise sporcularına güvendiklerini belirterek, “Ceyhan Belediyesporlu güreşçilerimizden altın madalya bekliyoruz. İnşallah Ceyhan’ın ve Türkiye’nin gururu olurlar” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2008 Çarşamba 11:01:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?