4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Engellilere %50 indirimli su

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, engelli ailelerinin su fiyatlarını yüzde 50 daha az ödemeleri için Belediye Meclisi’ne teklif götüreceği müjdesini verdi. Başkan Durak ayrıca, engelliler için özel yüzme kursları düzenleneceğini de söyledi.

Engelliler Haftası nedeniyle Adana’da faaliyet gösteren tüm engelli oda ve dernekleri yönetici ve üyelerine yemek veren Başkan Durak, engellilerin sevgi gösterileriyle karşılaştı.

1200 kişinin katıldığı yemekte engelliler ve aileleriyle tek tek ilgilenen Başkan Durak, kendisine gelen talep üzerine, engelli ailelerinin su faturalarını yüzde 50 indirimli ödeyebilmeleri için belediye meclisine teklif götüreceği müjdesini verdi. Başkan Durak ayrıca, yaz boyunca engellilerin yüzme öğrenmelerine imkan tanımak amacıyla özel yüzme kursları açılacağını da müjdeledi.

Türkiye genelinde düzenlenen yarışmalarda çeşitli spor dallarında dereceye giren engelli sporculara madalya ve plaketlerini de veren Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, İrfan Haya adlı bir engellinin, yemek sırasında yazdığı şiiri kendisi okudu.

Başkan Durak daha sonra tüm engellilerin masalarına tek tek giderek, hal hatır sordu, talep ve isteklerini aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2009 Salı 11:22:13
Güncelleme :19 Mayıs 2009 Salı 11:23:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?