4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Engellilere su %50 indirimli!

ADANA'DA ENGELLİLERE SU YÜZDE 50 İNDİRİMLİ

Hac farizasını yerine getiren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak’ı makamında ziyaret eden Çukurova Özürlüler Derneği Başkanı (ÇÖZDER) Ahmet Ataş, Başkan Durak’ı kutlarken, engelli vatandaşlara su fiyatlarında yüzde 50 indirim sağladığı için teşekkür etti.

Beraberinde yardımcısı Vahap Keskin olduğu halde Başkan Durak’ı makamında ziyaret eden ÇÖZDER Başkanı Ahmet Ataş, hac farizasını yerine getirdiği için kutladı.

Geçen yıl Merkez Parkı’ndaki bir etkinlikte “engellilere su fiyatlarında yüzde 50 indirim yapacağım” şeklindeki verdiği sözü yerine getirdiği için teşekkür eden Ahmet Ataş, “Başkanımız Sayın Durak’a engelliler ve aileleri adına teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz” dedi.

Ziyarette bulunan ASKİ Genel Müdürü Seyfettin Yılmaz da, Başkan Durak’ın talimatları doğrultusunda indirim çalışmalarının altyapısını tamamlayarak meclise sunduklarını ifade ederek, “Engelli vatandaşlarımıza yapılan bu indirim bütçemize çok ciddi yük getirmeyecektir” şeklinde konuştu.

DURAK: "PİLAVA DÖKÜLEN YAĞ ARAYA GİTMEZ"

Ziyaret dolayısıyla ÇÖZDER Başkanı Ahmet Ataş’a teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, “Geçtiğimiz yıl verdiğimiz yemekte siz talep ettiniz, biz de söz verdik. Bütçe ayını beklememiz lazımdı” dedi.

Bütçe görüşmeleri sırasında Büyükşehir Belediye Meclis üyelerinin de bu konuda destek verdiğini hatırlatan Başkan Durak, “Meclis üyelerimize de teşekkür ediyoruz. Genel müdürümüz hesaplarını yaptılar. Eski genel müdür döneminde söz verdik, bu hayır işi yeni genel müdürümüze nasip oldu. Bu uygulamaya oy veren belediye meclis üyelerinin hepsine teşekkür ediyorum. Sağolsunlar bizi kırmadılar. Pilava dökülen yağ araya gitmez. Oradan eksilir Allah bize başka yerden verir” şeklinde konuştu.

ADANA'DA ENGELLİLERE SU YÜZDE 50 İNDİRİMLİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2009 Pazartesi 13:37:02
Güncelleme :7 Aralık 2009 Pazartesi 13:57:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?