2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Enişteye 8 kurşunla infaz

Eşiyle barışmak için Şanlıurfa'dan Adana'nın Ceyhan ilçesine gelen şahıs, kavga ettiği kayınbiraderleri tarafından kurşun yağmuruna tutularak öldürüldü. 

Olay, dün gece 23.00 sıralarında Esentepe Mahallesi 22 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, İsmail Tabar (27), eşi Kudret Tabar ile Şanlıurfa'daki evlerinde 3 ay önce kavga etti. Kavganın ardından Kudret Tabar, 3 aylık bebeğini yanına alarak Ceyhan'daki baba evine döndü.

Bu olaydan 3 ay sonra İsmail Tabar, eşiyle barışmak için Şanlıurfa'dan Ceyhan'a geldi. Ancak eşi ve eşinin ailesi barışma teklifini kabul etmedi. Evdeki tartışmanın ardından Kudret Tabar'ın kardeşleri Kenan K. (22) ve Sinan K. (16), konuşmak istediklerini söyleyerek eniştelerini diğer sokağa götürdü.

Tartışmanın burada kavgaya dönüşmesi üzerine Sinan K., belindeki tabancayı çıkararak eniştesi İsmail Tabar'ı kurşun yağmuruna tuttu. Tabar, çevredeki vatandaşlar tarafından Ceyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Tabar'ın vücuduna 8 mermi isabet ettiği belirlendi.

Bu arada, olayın ardından kaçan Sinan K. ve Kenan K., polisin gerçekleştirdiği operasyonla evlerinin yakınındaki tarlada suç aleti tabancayla birlikte yakalandı.

iha
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2008 Pazar 12:12:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?