1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Ersan Gülüm'e taraftar morali

ERSAN GÜLÜM'E ADANASPOR TARAFTARINDAN MORAL

Adanaspor'dan Beşiktaş'a kiralık olarak giden ve bu sezon ilk 11'de yer bulan ancak Beşiktaş'ın Trabzonspor ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası maçında sakatlanan Ersan Gülüm'ü unutmayan Adanasporlu taraftarlar "geçmiş olsun Gülüm" yazılı pankart açtılar.

2010-2011 sezonunda Adanaspor'dan Beşiktaş'a kiralık olarak giden defans oyuncusu Ersan Gülüm, Beşiktaş'ın Alman Teknik Direktörü Bernd Schuster'in gözüne girerek kısa sürede onun ilk 11'de yer verdiği değişmez oyunculardan oldu. Sürekli form grafiğini yükselten genç futbolcu geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ın Trabzonspor ile oynadığı ve 2-1 kazandığı Türkiye Kupası maçının son dakikalarında şansız bir şekilde sakatlandı. Sol diz, ön çapraz bağlarında yırtık olduğu ve sezonu kapattığı belirlenen Gülüm,

tedavi olmak üzere Avustralya'ya gitti. Geçtiğimiz sezon Adanaspor'un ilk 6'ya girerek elemelere kalmasında büyük pay sahibi olan Gülüm'ü taraftarlar zor gününde unutmadı. Adanaspor'un Kartalspor ile oynadığı ve 3-2 yenildiği maç sırasında taraftarlar tribünden "Geçmiş Olsun Gülüm" yazılı pankart açtı.

Adanasporlu taraftarların maç esnasında sık sık Ersan Gülüm lehine tezahüratlarda bulunmaları da dikkat çekti.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2011 Salı 10:26:02
Güncelleme :1 Şubat 2011 Salı 11:43:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?