2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Eşine yakalanınca kendini astı

ADANA’da iş arkadaşına aşık olan 33 yaşındaki evli Koray Tütüncü, eşi Aslı Tütüncü’ye sevgilisiyle yakalanınca, utancından kendini asarak yaşamına son verdi.

Özel bir hastanede temizlik hizmetlerinde çalışan Koray Tütüncü, iddiaya göre, birlikte çalıştığı ve adı açıklanmayan bir kadına aşık oldu. Bir süre sonra da iş arkadaşına duygularını açan Koray Tütüncü, dün mesai çıkışı buluşup birlikte gezmeye çıktı. Koray Tütüncü, iş arkadaşı kadınla el ele yürürken 3 yıl önce evlendiği eşi Aslı Tütüncü’ye yakalandı.

Bu durum karşısında çok utanan Koray Tütüncü akşam eve gelip eşinden af diledi. Eşinden özür dilemesine rağmen affedilmeyen Tütüncü, geceyi kanepede geçirmek zorunda kaldı.

Gece eşine özür mektubu yazan Koray Tütüncü, sabah saatlerinde evin merdiven boşluğunda kendini iple astı.

Sabah uyandığında eşinin işe gittiğini düşünen Aslı Tütüncü, salona girdiğinde Koray Tütüncü’nün pantolon ve cüzdanını masanın üzerinde cesedini de merdiven boşluğunda buldu.

Kadının ihbarı üzerine eve gelen Cumhuriyet Savcısı ve polisin yaptığı incelemenin ardından Tütüncü’nün cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Tütüncü’nün cenazesi otopsinin ardından götürüldüğü Kabasakal Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


 

...
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2011 Cuma 02:02:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?