2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Eşini sokak ortasında bıçakladı

Genç kadın, kocası tarafından sokak ortasında bıçaklandı. Eve kaçan ve kapıyı kilitleyen Şükran Eser, "Yoksa beni öldürecekti" dedi.

Olay, Yeniyurt Mahallesi 69 sokakta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Şükran Eser (22) ile kocası Cumali Eser (26) sokak ortasında tartışmaya başladı. Öfkelenen Cumali Eser yanında taşıdığı bıçakla karısına saldırdı. Bacağından iki bıçak darbesiyle yaralanan Şükran Eser aynı sokak üzerinde bulunan evine kaçıp kapıyı kiletledikten sonra babası Kemal Yalım’a telefon açarak "Çok kan kaybediyorum. Kurtarın beni" diye yardım istedi.

Genç kadının imdadına önce ailesi sonra polis yetişti. Bayan Eser’e ilk müdahaleyi doktor olan ağabeyi tarafından yapıldı.

Özel bir şirkette yönetici olan genç kadın "Kendimi eve atıp kapıyı kilitleyerek canımı kurtardım. Yoksa beni öldürecekti" diye konuştu. Baba Kemal Yalım ise "Kızımı 7 ay önce evlendirdik. Eniştemin ne iş yaptığını bile bilmiyorum. 7 aydır kızımı bize göndermiyordu" dedi.
Sol bacağından iki bıçak darbesi alan kadın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Zanlı koca Cumali Eser, olaydan 3 saat sonra polis tarafından yakalanarak Bağlar Polis Karakolu’nda gözaltına alındı.

adana
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2004 Pazartesi 16:27:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?