4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Eşini yağla haşlayan koca yakalandı

Adana'da masaj salonunda çalışmasını istemediği eşinin yüzüne ve vücuduna kızgın yağ döken koca, Şanlıurfa'da yakalandı.

9 Ağustos tarihinde merkez Yüreğir ilçesi Dadaloğlu Mahallesi Haşim Dalgıç Caddesi'nde oturan Emine A.'nın (39) üzerine yemeklik yağı kızartıp döken eşi Mehmet A.'nın yakalanması için soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlının Şanlıurfa'daki yakınlarının yanına yerleşerek, yeni bir hayat kurmaya çalıştığını belirledi.

Adana polisi, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nün de desteğiyle operasyon düzenledi. Kendisine yeni bir iş kuran Mehmet A., operasyon sonucu yakalanarak
Adana'ya getirildi. Zanlının olayı gerçekleştirdiğini kabul ederek, eşinin bir masaj salonunda çalıştığını, buradan ayrılmasını istediğini, kabul etmeyince de aralarında tartışma çıktığını anlattığı öğrenildi.

Tartışmanın ardından mutfağa giden Mehmet A.'nın karısının akşam patates kızartmak için kullandığı yağı yeniden ocağa koyup ısıttığı, sonra da eşinin üzerine döktüğü belirlendi. Sorgulamasının ardından adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.
Olayda vücudunun yüzde 50'si yanan Emine A.'nın Seyhan Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisindeki tedavisi sürüyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2009 Cuma 17:43:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?