4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Eski nişanlıya kundaklamadan gözaltı

Adana'da eski nişanlısının erkek arkadaşının işyerini ve oturduğu apartmanı kundakladığı iddia edilen şahıs gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Güzelyalı Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerindeki Hasel Apartmanı girişindeki kundaklama olayını soruşturan Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, apartman sakinleri ile tek tek görüştü.

Ekipler, Gülbin B.'nin, "Olayı 1,5 yıl önce ayrıldığım eski nişanlım Mustafa B. (34) yapmış olabilir. Beni sürekli olarak tehdit edip telefonla taciz ediyordu. Bana zarar vereceğini söylüyordu" şeklindeki ifadesi üzerine harekete geçti.

Gülbin B.'nin erkek arkadaşına ait iş yerinin de 16 Kasım 2008 tarihinde de kundaklandığını belirleyen polis, o olaydaki görgü tanıklarının verdiği plaka ile Mustafa B.'nin plakasının benzediğini ve aracın modeli ile renginin ise aynı olduğunu tespit etti.

Mithatpaşa Mahallesi'nde arabasını park ederken yakalanan Mustafa B., hakkındaki iddiaları yalanlayarak, "Nişanlandık ayrıldık. İftiraya kurban gittim" dedi. Mustafa B., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2009 Salı 14:44:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?