1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Eski sevgili hayata bağladı

İNTİHAR ETMEK İSTEYEN GENCİ ESKİ SEVGİLİSİ KURTARDI

Adana'da terk edildiği için bunalıma girip intihar etmek isteyen işsiz genci eski sevgilisi ikna ederek kurtardı.

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Seyhan ilçesi, Yeni Baraj Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Kadir S. (23) bir süre önce Zehra A. (22) isimli sevgilisi tarafından terk edildi. Bütün çabasına rağmen sevgilisiyle barışamayan işsiz genç, girdiği bunalımdan çıkamadı. Dün akşam saatlerinde ise sevgilisiyle tekrar görüşen ancak onu bir türlü ikna edemeyen genç Hastaneler Kavşağı'nda bulunan 8 katlı inşaatın damına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Çevredeki vatandaşlar, bir gencin intihar etmek istediğini görünce durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis Can-Kur ve ambulans ekiplerine haber verdi. Bu orada gençle görüşen polis sevgilisinden ayrıldığı için intihar etmek istediğini öğrendi. Polis genci bir türlü aşağıya indiremeyince gencin sevgilisini arayarak olay yerine çağırdı.

Genç kız yaklaşık 30 dakika damda genci ikna etmeye çalıştı. Eski erkek arkadaşının sakinleşmesi için sigara da ikram eden genç kız 30 dakika sonra onu ikna ederek damdan inmesini sağladı. Kadir S. aşağıya inip sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Bağlar Polis Merkezi'ne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İNTİHAR ETMEK İSTEYEN GENCİ ESKİ SEVGİLİSİ KURTARDI
İNTİHAR ETMEK İSTEYEN GENCİ ESKİ SEVGİLİSİ KURTARDI
İNTİHAR ETMEK İSTEYEN GENCİ ESKİ SEVGİLİSİ KURTARDI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2011 Çarşamba 10:14:01
Güncelleme :23 Şubat 2011 Çarşamba 13:15:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?