4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Eskişehirsporlu Ömer hasret giderdi

Turkcell Süper Lig takımlarından Eskişehirspor formasını giyen Ömer Yalçın memleketi Kozan'da Belediye Başkanı Kazım Özgan'ı ziyaret etti.

Kozan’ı dışarıda başarı ile temsil etmesinden dolayı Yalcın’a bir plaket veren Başkan Özgan, “Ömer, Kozan’ın yetiştirdiği çok önemli evlatlardan bir tanesidir. Kendisi özellikle Eskişehirspor’un ikinci ligden birinci lige çıkmasında büyük bir katkıda bulunmuştur. Kendisi bu yıl Eskişehirspor’da top koşturdu ve hala şuan aynı takımının formasını giyiyor. Biz Ömer ile sadece burada değil evimizde de görüştük ve kendisiyle karşılıklı çay içtik. Aynı zamanda kendisiyle komşuyuz da. Ben Ömer gibi daha birçok gencimizin çalışarak böyle takımlarda kendisine yer bulacağına inanıyorum. Ömer, inşallah Kozanlı kardeşlerine iyi örnek olacaktır" dedi.

Ömer Yalçın ise Kozanlı olmaktan dolayı mutlu ve gururlu olduğunu ifade ederek, "Kozan’ın evlatlarına her zaman sahip çıkılmasını istiyorum. Çünkü Kozan büyük bir memleket. İnşallah daha ileride benim gibi futbolcu arkadaşlarım daha çok çıkacak. Değerli Kozan Belediye Başkanımızın da kendilerine el ayak olacağından eminim” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2009 Salı 12:20:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?