4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Esnaf asansörde can verdi

Adana'da yük asansörünün halatının kopması sonucu bir kişi yaralandı. Telefonlarına cevap vermemesi üzerine iş yerine gelen kadın, kocasını yaralı halde buldu. Hastaneye kaldırılan yaralı esnaf kurtarılamadı.

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Seyhan ilçesi Tepebağ Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, toptan kumaş satışı yapacağı yeni dükkanını açmaya hazırlanan 54 yaşındaki Salih Sönmez, büyük top kumaşları bodrum kata taşımakta zorlanınca iki kat arasına yük asansörü yaptırdı.

Bu sabah erken saatte dükkanını açan ve kumaş toplarını bodrum kata indirmeye başlayan Sönmez, asansörün halatının kopması sonucu başını iki kat arasındaki duvara vurarak ağır yaralandı. Öğlen saatlerinde eşini bekleyen Handan
Sönmez, kocasının telefonlara cevap vermemesi sonucu durumdan şüphelenerek, dükkana gitti.

Dükkana geldiğinde eşini yaralı halde bulan Handan Sönmez, 112 Acil Servis'e haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı olan Sönmez'i Adana Devlet Hastanesi'ne götürdü. Acil Servis'te ilk müdahalesi yapılan Sönmez, Beyin Cerrahi Servisi'nde yaşamını yitirdi.

Eşinin ölüm haberini alan Handan Sönmez ise hastane koridorunda sinir krizi geçirdi. Polis ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2009 Pazartesi 18:11:10
Güncelleme :1 Haziran 2009 Pazartesi 18:16:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan büyükkayın IP: 78.161.103.xxx Tarih : 2.06.2009 08:12:55

Sana yandığım kadar yansaydı dünya, şehirler kül olurdu; seni beklediğim kadar yağsaydı yağmur damlalar birbirinde boğulurdu... Oysa yağmur hep kül olmamış bir dünyaya yağdı. Sadece biz yandık, biz boğulduk! Bir zamanlar seni bana yazdığı için ...ruhun şad olsun rabbim cennetine alsın