4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Esnaflar bıçak çekti

Adana'da esnaflar arasında çıkan bıçaklı ve silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay akşam saatlerinde Toros Mahallesi, 48 Sokak üzerinde meydana geldi. İnternet kafe işletmecisi İzzettin A. (21) henüz öğrenilemeyen bir nedenle CD satıcısı Cumali T. (22) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada İzzettin A. yanında taşıdığı bıçakla Cumali T.'yi karnından yaraladı.

Cumali T., yakınları tarafından Numune Hastanesi'ne kaldırılırken, İzzettin A. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Daha sonra Cumali T.'nin yakını olan 3 kişi, internet kafeye gelerek İzzettin A.'nın yeğeni Yakup A.'yı (19) tabancayla bacağından yaraladı. Tabancadan çıkan kurşunlardan biri de burada bulunan ve olayla ilgisi olmayan Kadir D.'nin (27) bacağına isabet etti. Her iki yaralı da Çukurova Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kavgada bıçakla yaralanan Cumali T.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, Yakup A. ve Kadir D.'nin durumunun iyi olduğu bildirildi.

Öte yandan polis ekipleri iki kişiyi tabancayla yaraladığı iddia edilen Zekeriya A. ismindeki kişinin yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 09:58:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?