30
Nisan
2024
Salı
ADANA

Esnaflar iftar yemeğinde buluştu

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin geleneksel iftar yemeği bu kez Kozan ilçesinde verildi.

Birlik Başkanı Kazım Barışık'ın evsahipliğinde, Özkanlar Ocakbaşı'nda verilen iftar yemeğine, Kozan Kaymakamı Aydın Tetikoğlu, İmamoğlu Kaymakamı Nail Anlar, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Emniyet Amiri Murtaza Çuhacıoğlu, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, Kozan, İmamoğlu, Aladağ, Feke, Saimbeyli ve Tufanbeyli oda başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile davetliler katıldı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kazım Barışık, Ceyhan'dan sonra Kozan'da da iftar yemeğini sürdürmenin sevincini yaşadıklarını belirtti. Barışık, "Mübarek Ramazan ayında karşılıklı saygı ve sevgi, hoşgörü ve sosyal yardımlaşma duyguları yoğun olarak yaşanmakta ve en üst seviyeye ulaşmaktadır. Amacımız, kamu kurum ve kuruluş yöneticilerimiz ile esnaf ve sanatkarlarımızı böyle bir dönemde bir araya getirmek, birlik, beraberlik ve dayanışmanın, sevgi, saygı ve dostluğun gelişmesini daha da yaygınlaştırmaktır" dedi.

Belediye Başkanı Kazım Özgan da, esnaf ve sanatkarlar ile bir araya gelmekten ve aynı sofrayı paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kaymakam Aydın Tetikoğlu da konuşmasında, esnaf ve sanatkarların en ulvi görevleri yaptıklarını ifade ederek, "Böyle görev üstlenen topluluğun konuğu olmaktan mutluluk ve onur duyuyoruz. Her dönemde kanaatkar oldunuz, eli öpülecek insanlarsınız" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2007 Pazartesi 13:24:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?