3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Esnaftan Başkan Durak'a teşekkür

Adana'da iki esnaf, ulusal bir gazeteye tam sayfa ilan vererek, Çatalan suyunu kente getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak ve ekibine teşekkür etti.

Sarıyakup Mahallesi'nde ayakkabı dükkanı bulunan Bahri Usta ve Özcan Ünveren, ulusal bir gazeteye "Su gibi aziz olun" başlığıyla tam sayfa teşekkür ilanı verdi.

Usta ve Ünveren'in fotoğraf, adres ve telefon numaralarını de verdikleri ilanda, "Gölgede bile 40 dereceyi aşan aşırı sıcaklıkta Toros dağlarındaki kar sularını eritip, insan eli değmeden son teknoloji ile evlerimize ve iş yerlerimize, temiz, sıhhi, sağlıklı Çatalan suyunu soğuk bir şekilde 24 saat kesintisiz vaziyette, bizlere ulaştırıp musluklarımızdan akıtan; Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Aytaç Durak ve ekibine, ASKİ Genel Müdürü Sayın Bayram Merdan ve çalışanlarına sonsuz teşekkür eder başarılarının devamını dileriz” ifadelerine yer verdi.

Özcan Ünveren, yaptığı açıklamada, ilanı sadece Başkan Aytaç Durak'a bu hizmetinden dolayı teşekkür etmek için verdiklerini, başka bir amaçlarının olmadığını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2008 Salı 13:48:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?