2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Esnaftan “püskevit” ikramı

BU KEZ ESNAFLARDAN MHP ADAYLARINA “PÜSKEVİT” İKRAMI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Adayı Seyfettin Yılmaz, Sarıçam ilçesinin mahalle ve köylerini adım adım gezdi. Adaylara bu kez seçmenler “Püskevit” ve lokum ikramında bulundular.

Yılmaz, beraberinde MHP Adana Milletvekilleri adayları Ali Halaman, M. Metanet Çulhaoğlu, Hamit Yılmaz, MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Özcan ve Kadın Kolları Başkanı Nazmiye Dede ile birlikte Sarıçam İlçesi Kozan Yolu üzerindeki esnafları gezdiler. Burada esnaflar adaylara “Püskevit” ile lokum verdiler, kolonya döktüler. Vatandaşların hal ve hatırlarını soran MHP’li adaylar, girmedik dükkan, sıkmadık el bırakmadılar. MHP’li adaylara yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, adayları sık sık alkışladılar.

Sarıçam’da MHP İlçe Başkanlığı tarafından açılan Seçim Bürosu’nun yapılan duadan sonra kurdelesini Yılmaz, Halaman, Çulhaoğlu ve Hamit Yılmaz birlikte kestiler. Sarıçam’da bir ilköğretim okulunun düzenlediği kermese de katılan adaylara burada sıkma ayran ikram edildi.

YILMAZ VE ŞİMŞİR HAYDAROĞLU MAHALLESİNDE

MHP Adana Milletvekilleri Seyfettin Yılmaz ve Süleyman Şimşir daha sonra Yüreğir’in Haydaroğlu Mahallesini ziyaret ettiler. Burada vatandaşların bozuk olan stabilize yol sorunundan yakınmalarını dinleyen Yılmaz ve Şimşir, Nuri Demiralp adlı mahalle sakininin kendilerine Hükümet ve Belediye yönetimlerince üvey evlat muamelesi yapıldığını belirterek, “Artık vatan için, bayrak için, Atatürk için oyumuzu MHP’ye vereceğiz” sözü büyük alkış aldı. Yılmaz ve Şimşir 13 yıl önce bir çatışmada şehit olan Yüksel Özpınar’ın annesi Sakine Özpınar’ın elini öptüler. Mahalle Sakinleri Seyfettin Yılmaz ve Süleyman Şimşir ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

YILMAZ’DAN ULUBATLI HASAN MAHALLESİ’NDE GECE MİTİNGİ

Yılmaz, Yüreğir İlçe Başkanı Mehmet İzgi ile birlikte Ulubatlı Hasan Mahallesi’nde gece mitingi yaptı. Vatandaşlara Ortadoğu’daki gelişmeleri ve Türkiye üzerinde oynanan oyunları anlatan Yılmaz, 9 yıldır iktidarda olan AK Parti’nin Adana’ya ciddi anlamda yatırım yapmadığını ve Adana’nın işsizlikte ve planlı sağlık yolsuzluğunda Türkiye şampiyonu olduğunu söyledi. MHP iktidarında işsizliğin kökünü kazıyacaklarını anlatan Yılmaz, Adana’yı nasıl tarım, enerji ve turizmin başkenti yapacaklarını, projeleri ile birlikte sundu.

YILMAZ, SARIÇAM KÖYLERİNİ ZİYARET ETTİ

MHP Adana Milletvekili Adayı Seyfettin Yılmaz, Sarıçam’ın Karlık, Bıçılgan ve Cerenli Köylerini gezdi. Vatandaşlarla sohbet eden Yılmaz, MHP iktidarında tarımdaki desteklemeleri iki katına çıkaracaklarını, küçük çiftçilerin kullandıkları mazot, gübre, ilaç, tohum ve fideden KDV ve ÖTV’nin alınmayacağını, böylece Türk çiftçisinin Avrupa ile rekabet edebilir duruma geleceğini söyledi. Tarım ve hayvancılıkta ucuz elektrik temin edileceğini, tarımsal ürünler ile et ve sütte garantili fiyat uygulamasına geçileceğini kaydeden Yılmaz, “Sözleşmeli üretim modeli ile çiftçilerin ürünleri gerçek değerinden pazarlanacaktır” diye konuştu.

BU KEZ ESNAFLARDAN MHP ADAYLARINA “PÜSKEVİT” İKRAMI
BU KEZ ESNAFLARDAN MHP ADAYLARINA “PÜSKEVİT” İKRAMI
BU KEZ ESNAFLARDAN MHP ADAYLARINA “PÜSKEVİT” İKRAMI
BU KEZ ESNAFLARDAN MHP ADAYLARINA “PÜSKEVİT” İKRAMI
BU KEZ ESNAFLARDAN MHP ADAYLARINA “PÜSKEVİT” İKRAMI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2011 Cuma 08:51:05
Güncelleme :20 Mayıs 2011 Cuma 15:42:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?