3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Esra Balamir babasını toprağa verdi

Şarkıcı Esra Balamir (Balamaz), cezaevinde dün ölen babası 64 yaşındaki Alaattin Balamaz'ı gözyaşları içinde toprağa verdi.

Şarkıcı Esra Balamir'in, Adana'da oturan babası Alaattin Balamaz (64), Adana Kürkçüler Cezaevi'nde kesinleşmiş 5 ay hapis cezasını çekerken merdivenlerden ayağının kayıp düşmesi sonucu dün hayatını kaybetti. Balamaz'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Bugün öğle saatlerinde Adana Adli Tıp Morgu'ndan cenazesi alınan Balamaz, Asri Mezarlıkta toprağa verildi. Alaattin Balamaz'ın cenaze törenine şarkıcı kızı Esra Balamir de geldi. Babasının ölümüne çok üzülen Esra Balamir yakınlarının yardımıyla ayakta dururken babasıyla uzun süre küs kaldığını ancak onun son isteğini yerine getirdiğini söyledi.

Balamir, babasının son isteğinin kendisiyle helalleşmek olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Babamı en son cezaevinde ziyaret ettim. Babamın son isteği onunla
helalleşmemdi. Beni son bir kez görüp helalleştiği için cezaevinde olsa bile çok mutlu oldu. Bende babamla helalleştiğim için çok mutlu oldum. Ancak bu mutluluk kısa sürdü, babamı ziyaretten kısa süre sonra kaybettim. Çok üzgünüm acım çok büyük. Babam diğer altı çocuğunu da ölmeden görmek istiyordu."

Daha sonra Alaattin Balamaz'ın cenaze namazı kılındı. Balamaz, namazın ardından aile kabristanlığına defnedildi. Bu arada Esra Balamir, yeğenleri Nida ve Fulya Öten'e sarılarak ağladı.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2008 Cuma 14:36:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?