4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Ev ev gezip oy istiyor

AK Parti Sarıçam Belediye Başkan Adayı Ahmet Zenbilci, konut ziyaretlerine dün Orhangazi Mahallesinde devam etti.

Şahintepe Mahallesinde eksik kalan 15 sokağı ziyaret ettikten sonra Orhangazi Mahallesinde gezilerini sürdüren Zenbilci, yaklaşık bin 500 konutu ziyaret etti. Sokakları asfalt ve parke taşı ile kaplanmış vatandaşlar Başkan Zenbilci’yi desteklediklerini bundan sonrası için de güvendiklerini belirttiler.

Zenbilci ise altyapı, sokak ve yolların yapımının tamamlanmasının ardından çocuk oyun alanları ve spor sahalarına önem vereceklerini belirterek, “Geride kalan 5 yıllık sürenin ilk 3 yılında önceki başkanların bırakmış olduğu 7.5 milyon liralık borcu ödemekle meşgul olduk. Son iki yıl içinde de Büyükşehir Belediyesi Kanunu ile birlikte alt yapı sorunları hızla çözüldü. Geride 20 kilometrelik bir kanalizasyon eksiğimiz var. Bu da tamamlandıktan sonra sokakların kilit taşı ile kaplanmasını da ilk etapta tamamlayacağız. Sarıçam İlçe Belediyesinin imkanları çok daha büyük olacak. Asfalt şantiyemizi kuracağız. Bir anda 10 bin metrekare değil 30–40 bin metrekare sokağı birden kilit taşı ile kaplayacağız. Tek ekiple çalışıyorduk. Bundan sonra daha çok ekiplerle çalışacağız. Daha sonra çocukların oyun alanlarını yapacağız. Bana bugüne kadar destek oldunuz, bizde sizleri mahcup etmedik. Yine sizden destek istiyorum. Bunu hizmet için istiyorum. Bu kardeşinize destek olun” dedi.

Her gün ortalama dört saat sokaklarda yürüyen ev ev dolaşarak destek isteyen Zenbilci, vatandaşın desteği karşısında tüm yorgunlukları unuttuğunu ifade etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 12:26:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?