29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Eve giren hırsız ev sahibini bıçakladı

Adana'da sabaha karşı evine giren hırsızla boğuşan bir vatandaş, 3 yerinden bıçaklandı.


Edinilen bilgilere göre olay Narlıca Mahallesi, 75 Sokak, numara 21'de sabah 06.00 sıralarında meydana geldi. Özel bir firmada çalışan ve işe gitmek için uyanan 5 çocuk babası Atilla Gümüş (33) isimli vatandaş, balkonda birinin olduğunu fark etti. Hırsız olabileceğinden şüphelenen Gümüş hemen balkona çıkarak, şahsı yakalamak istedi. Ev sahibinin geldiğini fark eden hırsız, telaşlanarak kendisini bulunduğu evin balkonundan aşağı attı ve kaçmaya başladı. İnşaat halinde olan ve hiçbir güvenliği bulunmayan evin ikinci katından aşağı atlayan hırsız kayıplara karıştı.

Şahsın kaçtığını gören Gümüş tekrar evine girdiği sırada, içeride birini daha gördü. Bu sırada ev sahibi Gümüş, bir anda hamle yaparak hırsıza kafa attı. Yere yığılan hırsızın üzerine atlayan ve boğuşmaya başlayan Gümüş, çeşitli yerlerinden bıçaklandı. Bıçaklandığını fark etmeyen ve hırsızın peşine düşen ev sahibi, yarasının kanadığını görünce tekrar geri döndü ve komşuları tarafından Adana Çukurova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tedavi altına alınan Gümüş, "Sabah işe kalkmak için hazırlandım. Sonra balkonda birini gördüm. "Hayırdır" diye soru sorduğum sırada hemen balkondan atlayıp, kaçtı. Bende tekrar eve girdiğimde birini daha gördüm. Onu etkisiz hale getirmek istedim. Önce kafa attım, ardından da boğuşmaya başladık. Beni boğuşma sırasında bıçaklamış. O da diğer hırsız gibi kaçtı ve yakalayamadım. 5 çocuğum ve eşim içerde yatıyorlardı. Allah'tan onlara zarar vermediler" dedi.


Hastanede damadı ve aynı zamanda yeğeni olan Atilla Gümüş'ün başında bekleyen Eşref Dereci de, "Sabah kalkmış ve hırsızla karşılaşmış. Allah'tan evde yatan çocuklara zarar vermediler. Buna da şükür. Ya daha kötü şeyler olsaydı ne yapacaktık?" diye konuştu.


Ameliyata alınan Gümüş'ün sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, polis kaçan zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

İha
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2007 Çarşamba 08:50:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?