4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Evi bırakıp buraya gelesim geldi!

Adana Valisi İlhan Atış, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumartesi günü açılışını yapacağı TOKİ Anadolu Lisesi ve Sevgi Evleri'nde incelemelerde bulundu.

Vali Atış, Yeşiloba Mahallesi'nde 2 bin konutluk alan içerisine yapılan TOKİ Anodulu Lisesi ve Sevgi Evleri'nde incelemelerde bulundu. Eksikliklerin giderilmesi için yetkilileri uyaran Vali Atış, 7 Mart Cumartesi günü Adana'da Uğur Mumcu Meydanı'ndaki mitingde halka hitap edecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın TOKİ Anadolu Lisesi ve Sevgi Evleri'nin de açılışını yapacağını söyledi.

Okul müdürü ile görüşen Vali Atış, Başbakan geleceği için öğrencilerin okulda olması gerektiğini belirterek, "Öğrenciler okulda olsun ancak soğukta kesinlikle bekletilmesin. Sayın Başbakan'ın geleceği saat belli. Siz ona göre hazırlıklarınızı yaparsınız. Biz gelene kadar çocuklar sınıflarında beklesin" diye konuştu.

Atış, yapımı tamamlanan TOKİ Anadolu Lisesi'nin sınıflarını gezdi. Atış, daha sonra yine TOKİ tarafından aynı alan içerisine yaptırılan kimsesiz çocukların aile sıcaklığında bir ortamda kalmasını sağlayacak olan Sevgi Evleri'ni gezdi. Atış, "Benim bile evi bırakıp buraya gelesim geldi" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 11:35:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?