1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Evine ekmek götüremedi

EVİNE EKMEK GÖTÜRÜRKEN SEL SULARINA KAPILIP ÖLDÜ

Adana'da evine ekmek götürürken otomobili ile sel sularına kapılan şahıs hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, dün akşamüstü merkez Yüreğir ilçesi Çelemli köyünde yaklaşık 30 dakikada metrekareye 100 kilogramın üzerinde yağmur düşmesi sonucu sel meydana geldi.

Bu sırada 01 F 0866 plakalı otomobiliyle ekmek almaya giden Oktay Süren (31), ekmek alıp döndüğü sırada Tekmeşe Deresi üzerindeki köprüden geçmek isterken derenin taşması sonucu otomobiliyle sele kapıldı. Bir anda kendini sel sularının içinde bulan Süren, otomobilden çıkarak kurtulmaya çalışırken kafasına kaya çarparak hayatını kaybetti.

Süren'in cansız bedenini, eve gecikince onu aramaya çıkan akrabaları buldu. Süren'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Bugün yapılan otopsinin ardından Süren'in cenazesi, toprağa verilmek üzere Çelemli köyüne götürüldü.

Süren'in yakını Şehmuz Dağ, "Köprüden geçerken dere taştığı için otomobille birlikte sele kapıldıktan sonra otomobilden çıkmayı başarmış ama kaya kafasına çarpmış, arabada 3-4 metre derine gitmiş. Sel çok hızlı olduğu için fırsat bulamamış, sel almış götürmüş" dedi.

EVİNE EKMEK GÖTÜRÜRKEN SEL SULARINA KAPILIP ÖLDÜ
EVİNE EKMEK GÖTÜRÜRKEN SEL SULARINA KAPILIP ÖLDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2011 Pazartesi 12:37:03
Güncelleme :16 Mayıs 2011 Pazartesi 14:05:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?