4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Evlat acısına dayanamadı!

Adana'da bir kadın, oğlunun 1 yıl önce boğulduğu sulama kanalına atlayarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde merkez Yüreğir ilçesindeki Koza Mahallesi ile Levent Mahallesi'ni bir birinden ayıran DSİ'ye ait sulama kanalında meydana geldi.

 İddiaya göre Güzelevler Mahallesinde oturan 3 çocuk annesi Zerife İrez'in (35) evde olmadığını fark eden yakınları, İrezin intihar etmiş olabileceği düşüncesiyle sulama kanalı çevresinde arama yaptı.

Çevredeki vatandaşların bir kadının kanala atladığı bilgisini 155 Polis İmdat Hattı'na bildirmesi üzerine ekipler harekete geçti.Sulama kanalı çevresinde arama yapan polis ekipleri, bir kadının suda sürüklendiğini gördü. Yaklaşık 2 kilometre ilerde sudan çıkartılan kişinin Zerife İrez olduğunu teşhis eden yakınları fenalık geçirdi.

Cenaze daha sonra otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yakınları, İrezin geçen yıl 20 Temmuz'da oğlu İsmail İrezin (16) serinlemek amacıyla girdiği sulama kanalında boğulmasının ardından psikolojik sorunlar yaşamaya başladığını belirtti.

Zerife İrezin eşi Behçet İrez (30), eşinin, oğlunun ölümünü bir türlü kabullenemediğini ifade ederek, "Daha önce de kanala doğru giderken ikna edip geri çevirdik. Psikolojisi bozulmuştu. Biz kendisini hiç yalnız bırakmıyorduk. Bugün saat 14.00 gibi birlikte yemek yedik. Evde tüp bitince ben tüp almaya gittim. Döndüğümde de evde yoktu. Hemen aramaya başladık. Olay yerine geldiğimizde vatandaşlar kanala birinin atladığını söyledi. Yapılan aramada da sudan cansız bedenini çıkarmışlardı" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2009 Çarşamba 09:37:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?